Társaságunk 2013-ban került megalapításra fémmegmunkálási főtevékenységgel. Társaságunkba 2013. decemberében kockázati tőkebefektetést hajtott végre és kisebbségi tulajdoni hányadot szerzett az állami tulajdonú Széchenyi Tőkebefektetési Alap.

A Társaság 2014. évi árbevételének jelentős részét a saját kivitelezésű naperőmű tartószerkezet közvetlen exportja tette ki. A Társaság sikeres évet zárt több belföldi piaci szereplő felé történő alkatrészek szállítása területén. 2014. év végén tulajdonosváltás történt, így a Társaság – a Széchenyi Tőkealapot nem nézve – családi vállalkozásnak minősül.
A Társaság 2015-ben két új telephelyet létesített Hajdúnánáson a MÜFORG Ezredév Kft., valamint Kunszentmártonon a Martin Steel Capital Kft. telephelyein, a társaságok közötti szoros együttműködés egyszerűsítése, valamit új gépberuházások érdekében.
A Martin Steel Capital Kft. beszállítójaként, a két társaság között folyamatos az együttműködés, a Társaságnak stabil piacot, közvetett exportot biztosít.
A Társaság megkezdte az ISO/TS 16949 autóipari beszállítói minőségellenőrzési tanúsítvány megszerzését, melyet várhatóan 2016-ban fog megszerezni. A minősítés megszerzéséig a hajdúnánási telephelyen a MŰFORG Ezredév Kft. beszállítójaként a Németországban található Schweinfurt központú FAG-nek csapágy beszállítást végez, és kapacitásbővítő gépberuházást hajt végre.

 

Magyar
Copyright @ nabak.hu