Uniós támogatásból valósult meg a NABAK STEEL Kft. termelési kapacitásait bővítő beruházása

 

A NABAK STEEL Kft. 50,0 millió forint összegű támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázati kiíráson, a Széchenyi 2020 program keretében. A 68,9 millió forint összköltségvetésű beruházás során eszközbeszerzés valósult meg, a meglévő munkahelyek megőrzésre kerülnek.

 

A NABAK STEEL Kft. kunszentmártoni telephelyén beszerzésre és üzembe helyezésre került 1 db új OPTIPLEX 4020 Fiber II 4000W MAZAK CNC lézervágó berendezés.

 

A projekt céljai a Kft. beszállítói aktivitásának növelése és kapacitásának bővítése, az új, csúcstechnológiájú gép beszerzésével. Megvalósult a technológiai háttér fejlesztése, mellyel a beruházást követően olyan technológiai környezettel rendelkezik a cég, amely lehetővé teszi a költséghatékonyabb sorozatgyártást.

 

A projekt eredményeként a Kft. a megvalósítás során új munkahelyeket teremtett, a fenntartási időszakban megtartja létszámát.

A Kft. a projekt segítségével növeli gyártói kapacitását, beszállítói árbevételét hazai és export piacain.  

A fejlesztésből energia-megtakarítás fog adódni.  

 

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, és hazai központi költségvetési előirányzatból valósult meg.  

 

Magyar
Copyright @ nabak.hu